Account Manager

Account Manager, Key Account Manager, Regionsäljare, Försäljningsansvarig eller Säljare – kärt barn har manga namn. Oavsett titel så är vi på jakt efter en talang inom försäljning som kan vara en riktigt vass Account Manager hos oss på JS Sverige i Malmö

Identifierar du dig som en ansvarstagande person som alltid vill bli lite bättre? Har du som ambition att springa snabbare löprundor, lyfta tyngre vikter, städa mer effektivt eller vinna i de sällskapsspel du deltar i? Ja, ni förstår säkert att det är din drivkraft och vinnarmentalitet vi söker efter. Känner du igen dig? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa.

 

OM TJÄNSTEN

Din främsta arbetsuppgift kommer att vara JS Sveriges ansikte utåt. Detta genom att avhålla möten med beslutsfattare för medelstora och stora företag från alla typer av branscher inom svenskt näringsliv. Syftet med mötet är att sälja vår Interaktiva Broschyr genom bra behovsanalys och presentation av samtliga fördelar med vårt koncept, där målet givetvis är att få ett avtal underskrivet. I tjänsten ingår även att själv boka möten samt förberedelser och uppföljning. Du kommer få arbeta med såväl nya som befintliga kunder.

Vi lägger stort fokus på utbildning och utveckling. Vi vill ge dig de bästa förutsättningar för att du ska kunna göra ett bra jobb. Du kommer få en gedigen utbildning för att förstå vårt koncept, system och vår produkt. När du har stenkoll på detta så fortsätter vi att träna kontinuerligt, ha utbildningar samt sätta upp nåbara men utmanande mål för att ständigt utvecklas på såväl professionellt som personligt plan.

 

VAD VI SÖKER HOS DIG

För att lyckas i rollen behöver du vara en initiativtagande person som har fullt fokus på mål och är beredd på att arbeta hårt för att nå dem. Du är bra på att lyssna och interagera med människor, samt har lätt för att anpassa din dialog i säljsamtalet. Det är en merit om du har erfarenhet av B2B, face-to-face försäljning och har bred branschkunskap. Allra viktigast är dock din potential och att din personlighet stämmer överens med ovan beskrivning. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön med en fast del samt provision utan tak

 

LÅTER DETTA INTRESSANT?

Vänligen sök genom att klicka på länken nedan.
Har du frågor om tjänsten? Vänligen hör av dig till Anneli Olsson, aln@jssverige.se eller 040-699 094

 

Ansök här

 

Fakta om JS Sverige

  • Etablerat 1996
  • Lokaliserat i Malmö
  • 65 kompetenta medarbetare
  • 1,3 miljoner tryckta broschyrer per år

Fakta om JS World Media

  • Etablerat 1993
  • Representerat i 12 länder
  • 450 kompetenta medarbetare runt om i Europa
  • 11 miljoner tryckta broschyrer varje år