Account Manager

Identifierar du dig som en person som alltid vill bli lite bättre? Har du som ambition att springa snabbare löprundor, lyfta tyngre vikter eller vinna i de sällskapsspel du deltar i? Eller är det kanske så att du sitter fast i karriären och är sugen på nya utmaningar? Om du känner igen dig så tycker vi att du ska fortsätta läsa!

 

OM TJÄNSTEN

Din främsta arbetsuppgift kommer att vara JS Sveriges ansikte utåt. Detta genom att avhålla möten med beslutsfattare för medelstora och stora företag från alla typer av branscher inom svenskt näringsliv. Syftet med mötet är att sälja vår Interaktiva Broschyr genom bra behovsanalys och presentation av samtliga fördelar med vårt koncept, där målet givetvis är att få ett avtal underskrivet. I tjänsten ingår även att själv boka möten samt förberedelser och uppföljning. Du kommer få arbeta med såväl nya som befintliga kunder.

Vi lägger stort fokus på utbildning och utveckling. Vi vill ge dig de bästa förutsättningar för att du ska lyckas och därför ger vi dig en gedigen utbildning för att förstå vårt koncept, system och vår produkt. Vi kommer utveckla dig till att bli en riktigt bra säljare genom att kontinuerligt slipa på din säljteknik och kvalitet – vilket givetvis resulterar i fler avtal och professionell utveckling, men även möjlighet att bli ledare för nästa generations säljtalanger.

 

VAD VI SÖKER HOS DIG

För att lyckas i rollen behöver du vara en initiativtagande person som har fullt fokus på mål och är beredd på att arbeta hårt för att nå dem. Du är bra på att lyssna och interagera med människor, samt har lätt för att anpassa din dialog i säljsamtalet. Det är en merit om du har erfarenhet av B2B, face-to-face försäljning och har bred branschkunskap.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön med en fast del samt provision utan tak
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Körkort B är ett krav.

 

LÅTER DETTA INTRESSANT?

Vänligen sök genom att klicka på länken nedan.
Har du frågor om tjänsten? Vänligen hör av dig till Anneli Olsson, aln@jssverige.se eller 040-699 0949

 

Ansök här

 

Fakta om JS Sverige

  • Etablerat 1996
  • Lokaliserat i Malmö
  • 65 kompetenta medarbetare
  • 1,3 miljoner tryckta broschyrer per år

Fakta om JS World Media

  • Etablerat 1993
  • Representerat i 12 länder
  • 450 kompetenta medarbetare runt om i Europa
  • 11 miljoner tryckta broschyrer varje år