ANNONSKONSULT

Expert på mediaförsäljning erbjuds möjlighet till karriär och utveckling på internationell mediekoncern.

 

Om tjänsten

På JS Sverige har vi i över 20 år hjälpt företag med deras marknadsföring. Med vårt smarta koncept att skapa Interaktiva Broschyrer erbjuds våra kunders partners och leverantörer en möjlighet att synas i broschyren med en annons. Din uppgift är en av de viktigaste på företaget, då det är du som ansvarar för att finansiera projektet genom att sälja annonser och medialösningar. Vi erbjuder ett tryggt och fördelaktigt lönepaket med en stabil grundlön.

 

Om JS Sverige

Vi producerar 500 Interaktiva Broschyrer per år, gå in på vår hemsida www.jssverige.se för att se våra referenser och läs mer om tjänsten och företaget. Vårt kontor ligger i fantastiska lokaler precis bredvid Malmö Centralstation.

 

Utbildning och utveckling

De första månaderna hos oss får du en grundlig utbildning av våra erfarna ledare, som lär dig allt om vårt koncept och produkt. Du får alla förutsättningar för att kunna göra ett riktigt bra jobb! När du visat kunskap och har ambitioner, har du fantastiska möjligheter att avancera inom företaget eller inom vår mediekoncern.

 

Din profil

Driven och ambitiös person med passion för försäljning. Nyfikna, engagerade, vinnarskallar och strukturerade är personlighetsdrag som alla våra säljare delar.

Det är ett krav att du skriver och talar flytande svenska, det är meriterande om du skriver och talar flytande engelska.

 

Din ansökan

Stämmer du in på beskrivningen? Ring Anneli Olsson för ett telefonsamtal, nummer 040-699 09 49.

Du är även välkommen att skicka din ansökan via ikonen nedan.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anneli Olsson via mail eller telefon på aln@jssverige.se eller 040-699 09 49.

 

Ansök här

 

Fakta om JS Sverige

  • Etablerat 1996
  • Lokaliserat i Malmö
  • 65 kompetenta medarbetare
  • 1,3 miljoner tryckta broschyrer per år

Fakta om JS World Media

  • Etablerat 1993
  • Representerat i 12 länder
  • 450 kompetenta medarbetare runt om i Europa
  • 11 miljoner tryckta broschyrer varje år