Mötesbokare mot större verksamheter 

Är du en driven och engagerad person? Spännande. Skulle du även lägga till att du har glimten i ögat och ett sinne öppet för sälj och kommunikation? Kanske har vi en perfect match! Vi på JS Sverige letar nämligen efter två mötesbokare till vårt härliga team.

Om dig

Vi söker talanger med olika erfarenhet. Detta gör oss till ett dynamiskt företag bestående av kollegor som lär sig och utvecklas av varandra. Vi förväntar oss inte att du är 25 år och har 30 års arbetserfarenhet, men såklart är det ett plus i kanten om du arbetat eller studerat inom försäljning, marknad eller ekonomi. Det viktigaste är din personlighet och inställning här i livet, för vi ger dig alla medel du behöver för att göra ett bra jobb och utvecklas. Vi vill att du är glad, nyfiken, kreativ och ansvarstagande samt tycker om att göra affärer!

 

Dina nya arbetsuppgifter

En dag på JS Sverige är varierande i den grad att dina arbetssysslor inte blir långtråkiga. Att du efter en tid per automatik kommer att hänga din jacka på samma ställe eller ta kaffet på samma klockslag är en annan femma. Som nyanställd på JS Sverige kommer du att få en gedigen säljutbildning och information om vår verksamhet, produkt och koncept – det vill säga allt du behöver för att göra ett bra jobb. Vi arbetar strukturerat och det finns en tydlig plan för dig och din utveckling, där feedback och uppföljning givetvis är en del av vår vardag.

Som Mötesbokare har du givetvis ansvar för dina egna kunder. Detta inkluderar att kontakta beslutsfattare via telefon för att presentera fördelarna och nyttan med vårt koncept. Resultatet av ditt arbete landar i att boka ett kvalitativt möte. För att bemästra denna dialog är det viktigt att du är väl förberedd och har undersökt bransch samt företag väl – det vill säga vad företaget gör, vad som är aktuellt inom branschen och hur de marknadsför sig. Efter överenskommelse med din kund kommer du att ha ett nära samarbete med någon av våra erfarna Key Account Managers, där du ansvarar för att ge väsentlig information som gör det möjligt för dem att få kundens underskrift på mötet som du bokat.

 

Vad vi erbjuder

 • Gedigen säljutbildning
 • Kontinuerlig personlig utveckling
 • Goda karriärmöjligheter
 • Härlig arbetskultur

Vi är ett strukturerat företag i en lekfull organisation. Det betyder att du har fasta tider, tydliga mål och konkreta ramar – kombinerat med en kreativ produkt och sköna kollegor. Vi tror att du som anställd på JS Sverige tycker om att arbeta i en resultatorienterad miljö, där fokus ligger på din individuella utveckling. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan 08.00-16:30, måndag till fredag.

 

Din ansökan

Klicka på ikonen nedan för att skicka din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, skicka hellre din ansökan idag än imorgon.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anneli Olsson på aln@jssverige.se

 

Ansök här

 

Fakta om JS Sverige

 • Etablerat 1996
 • Lokaliserat i Malmö
 • 65 kompetenta medarbetare
 • 1,3 miljoner tryckta broschyrer per år

Fakta om JS World Media

 • Etablerat 1993
 • Representerat i 12 länder
 • 450 kompetenta medarbetare runt om i Europa
 • 11 miljoner tryckta broschyrer varje år