Fördelarna med att delta som annonsör

Boosta verksamheten med co-branding

Kommunikationspaketen innehåller olika typer av annonser. Annonserna är kärnan i vårt co-branding-koncept. Vi har tagit fram ett upplägg där verksamheter kan visa upp sina varumärken tillsammans, i ett nära samarbete.

Det är kort sagt en bra affär för alla parter. Kommunikationspaketet finansieras och ni får maximal exponering för ert varumärke som annonsör.

Säg hej till interaktiva annonser

Som annonsör får ni ert varumärke exponerat åtskilliga gånger. Annonsen och ert varumärke visas upp i allt marknadsföringsmaterial i kommunikationspaketet. På så vis får ni maximal effekt av er annonsering.

Annonsen får en extra twist eftersom den görs interaktiv – vilket innebär att den fångar mottagarens uppmärksamhet med rörlig design, fotogallerier, rörliga element och andra engagerande effekter.

Det ger er maximal utdelning som annonsör.

Fördelaktigare än med traditionell annonsering

4

Stärkt relation

Stöd er samarbetspartner med en annons och få en starkare relation.
4

Tillförlitlig referens

Använd materialet med er annons som en tillförlitlig referens och öka varumärkesmedvetenheten.
4

Stor exponering

Få full exponering under hela kommunikationspaketets livslängd och inte bara under en begränsad annonseringsperiod.

Nå längre med er annons – utvidga er räckvidd!

När er annons ingår i ett kommunikationspaket kommer den att exponeras för många mottagare via flera olika medier. Detta resulterar i ökad synlighet på marknaden.

Broschyrerna används ofta i receptionen och under möten, mässor, evenemang och upphandlingar. Onlinematerialet, inklusive filmen och den interaktiva broschyren, kommer att användas i ett brett utbud av digitala kanaler såsom hemsidor, sociala medier och e-post.

Sammantaget en mycket hög exponeringspotential.

Öka intresset med interaktiva funktioner

Den interaktiva broschyren är en del av våra kommunikationspaket. Då denna är kärnan i vårt erbjudande har vi lagt extra mycket arbete på annonsernas utseende och känsla i den interaktiva broschyren.

Genom att använda interaktiva funktioner kommer er annons att fånga läsarens uppmärksamhet. Att länka till er hemsida är en sak, men fotogallerier, rörlig design, cinemagrafer och andra interaktiva funktioner kan göra underverk för er annons.

Fängslande, interaktiva annonsfunktioner

Den interaktiva broschyren är en av huvudprodukterna i alla våra paket. För att säkerställa att ni får en annons med stort genomslag har vi lagt extra arbete på att skapa ett urval av interaktiva funktioner som kan få er annons att komma till liv i onlinebroschyren.

Fotogalleri

Uppmuntra läsaren att bläddra genom flera foton.

Webbikon

Länka direkt till er hemsida – ni väljer destination.

Cinemagraf

Låt annonsen komma till liv med enkla videoelement.

SoMe-ikoner

Bjud in till ökad interaktion på era konton i sociala medier.

Rörlig design

Lägg till rörelse i annonsen för att framhäva fokusområden.

Egen video

Använd eget videomaterial för att fånga mottagarens uppmärksamhet (tillägg)

Power to your story – låt oss komma igång

Vill ni nå ut till era målgrupper med den mest effektiva mixen av innehåll och media? Ta kontakt! Vi finns här för att hjälpa er att berätta er historia.