ANNONSKONSULT

Vad söker vi?

Vi letar efter en Annonskonsult för att stärka vårt säljteam ytterligare. Rollen innebär att du är motorn i organisationen där vår omsättning ligger i dina händer! Du kommer ansvara för finansiering av projekt åt våra prestigefyllda kunder, genom försäljning av annonsplatser till våra kunders business partners och leverantörer. Detta innebär att du kommer få prata med beslutsfattare inom väldigt många olika branscher. Du får stort ansvar för egna kunder, projekt och din försäljning.

 

Vilka är JS Sverige?

Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss tidigare. Vi skapar högkvalitativa Interaktiva Broschyrer som vi skräddarsyr åt andra företag, exempelvis HSB, Nestlé, Scorett, ICA och Naked Juicebar. Vi är stolta över vårt företag, med över 20 framgångsrika år på den svenska marknaden, en fantastisk produkt och med vår exceptionella personalstyrka!

 

Vad erbjuder vi?

Förutom ett perfekt läge, en härlig företagskultur och kollegor i världsklass, så ger vi dig alla förutsättningar för att du ska nå framgång i din roll. Du kommer få gedigen introduktion, utbildningar, kontinuerlig coaching och stöd från både ledare och kollegor. Ger du det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter.

Vi erbjuder en bredd olika förmåner med friskvårdsbidrag, frukost varje måndag, aktiviteter varje månad så som teambuildingar och afterworks, färsk frukt och nötter dagligen, internationella konferenser, med flera. Vi har en attraktiv lönemodell med lön på minimum 24 000 kr plus provision utan tak samt bonus.

Tjänsten är en heltidsanställning med start enligt överenskommelse. Arbetstider är vardagar mellan kl. 08.00-16.30. Vårt kontor är granne med Malmö Centralstation och har stans bästa takterrass.

 

Vad önskar vi?

Vi söker dig med genuint intresse av försäljning. Erfarenhet av försäljning per telefon eller företagsförsäljning är meriterande men inget krav, det viktigaste för oss är din personliga egenskaper. Vi önskar att vår nya kollega har ett stort driv, engagemang och är ansvarfull. Du behöver även ha en god kommunikationsförmåga, kunna det svenska språket flytande i både tal och skrift samt arbeta professionellt och målinriktat.

 

Låter detta som något du vill jobba med?

Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre din ansökan idag än imorgon.
Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Anneli Olsson på aln@jssverige.se eller 040-699 09 49.

Ansök här

 

Fakta om JS Sverige

  • Etablerat 1996
  • Lokaliserat i Malmö
  • 65 kompetenta medarbetare
  • 1,3 miljoner tryckta broschyrer per år

Fakta om JS World Media

  • Etablerat 1993
  • Representerat i 12 länder
  • 450 kompetenta medarbetare runt om i Europa
  • 11 miljoner tryckta broschyrer varje år