Extern Art Director

Vi växer och söker nu fler externa Art Directors!

Du ska vara nyfiken, ansvarstagande och gilla utmaningar. Det är också viktigt att du trivs i en resultatfokuserad miljö där du arbetar mot uppsatta mål och ser merförsäljning som en naturlig del av arbetet för att skapa broschyrer som sticker ut och gör skillnad för våra kunder.!

Ditt arbete
Ditt främsta ansvar kommer vara att skapa Interaktiva Broschyrer åt våra kunder. Du arbetar efter tydliga direktiv från vår interna projektledare, som håller i all kundkontakt. Du måste behärska Adobe CC till fullo (InDesign, Photoshop och Illustrator.

Mer om dig
Om du läser detta så antar vi att tjänsten verkar intressant och att du passar in på beskrivningen ovan. Spännande!

Du behöver ha en relevant utbildning och vara mycket kunnig på Photoshop, Illustrator och InDesign, så att du kan skicka högkvalitativa och felfria filer till oss. Precis som vi skrev ovan så krävs det att du är ansvarstagande, då rollen innefattar att fullfölja och nå deadlines för dina projekt. Självklart har du mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetat med design av tidningar, broschyrer eller liknande.

Låter detta som något du vill jobba med?

Vi ser fram emot din ansökan och din portfolio! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre din ansökan idag än imorgon.

Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Jonas Svenningsson på jov@jssverige.se eller 040-699 09 45

 

 

 

JS Sverige grundades 1996 och är en del av den internationella mediekoncernen JS World Media som finns representerade i 9 länder med totalt mer än 450 kollegor. Vi skapar annonsfinansierade Interaktiva Broschyrer speciellt anpassade till mottagarna.

 

Ansök här