Office Based Account Manager

JS Sverige är inne i en fantastisk expansiv fas och därför är vi på jakt efter en ny kollega att förstärka vårt team ytterligare.

Vilka är JS Sverige?

Vi skapar högkvalitativa Interaktiva Broschyrer som vi skräddarsyr åt våra kunder, exempelvis HSB, Nestlé, Scorett, ICA och Naked Juicebar. Vi är stolta över vårt företag, med över 20 framgångsrika år på den svenska marknaden, en fantastisk produkt och ett fantastiskt team.

Kolla gärna på vår företagspresentation, klicka HÄR

Vi vill att du ska trivas!

Förutom ett perfekt läge, en härlig företagskultur och kollegor i världsklass, så ger vi dig alla förutsättningar för att du ska nå framgång i din roll. Du kommer få gedigen introduktion, utbildningar, kontinuerlig coaching och stöd från både ledare och kollegor. Vi erbjuder en tydlig väg att utvecklas inom företaget.
Vi erbjuder en rad olika förmåner med friskvårdsbidrag, frukost varje måndag, aktiviteter varje månad så som teambuildingar och afterworks, färsk frukt och nötter dagligen, internationella konferenser, med flera. Vi har en attraktiv lönemodell med lön på minimum 24 000 kr plus provision utan tak samt bonus.
Tjänsten är en heltidsanställning med start enligt överenskommelse. Arbetstider är vardagar mellan kl. 08.00-16.30. Vårt kontor är granne med Malmö Centralstation och har stans bästa takterrass


En dag på ditt nya jobb

Du kommer att ansvara för dina egna företagskunder, som sträcker sig allt från lokala medelstora företag till stora globala företag. Detta innebär att du gör research och matchar våra tjänster med kundens behov. Tjänsten innefattar daglig kontakt med beslutsfattare, där kommunikation sker både via mail och telefon, för att presentera JS Sverige och hur vi kan hjälpa deras företag med sin marknadsföring. Resultatet av ditt arbete landar i att du bokar kvalitativa möten där slutmålet givetvis är att få en nöjd kund där deras behov tillgodoses och att de vill samarbeta igen.

Vem är du?

För att du ska trivas så har du ett stort intresse av försäljning. Du behöver inte ha någon specifik tidigare erfarenhet. Däremot bör du ha ett stort driv, engagemang och älska resultat.
Du behöver ha god kommunikationsförmåga samt kunna det svenska språket flytande i både tal och skrift. Startdatum är enligt överenskommelse och tjänsten är på heltid med arbetstider mån-fre 08.00-16.30.

 

Låter detta som något du vill jobba med?

Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre din ansökan idag än imorgon. 
Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Jonas Svenningsson på jov@jssverige.se eller 040-699 09 45

 

Ansök här

 

JS Sverige grundades 1996 och är en del av den internationella mediekoncernen JS World Media som finns representerade i 10 länder med totalt mer än 450 kollegor. Vi skapar annonsfinansierade Interaktiva Broschyrer speciellt anpassade till mottagarna.