Office Based Ad Sales

JS Sverige är inne i en fantastisk expansiv fas och därför är vi på jakt efter en ny kollega att förstärka vårt team ytterligare. 

Vilka är JS Sverige?

Vi skapar högkvalitativa Interaktiva Broschyrer som vi skräddarsyr åt våra kunder, exempelvis HSB, Nestlé, Scorett, ICA och Naked Juicebar. Vi är stolta över vårt företag, med över 20 framgångsrika år på den svenska marknaden, en fantastisk produkt och ett fantastiskt team

Kolla gärna på vår företagspresentation, Klicka HÄR

Vi vill att du ska trivas!

Förutom ett perfekt läge, en härlig företagskultur och kollegor i världsklass, så ger vi dig alla förutsättningar för att du ska nå framgång i din roll. Du kommer få gedigen introduktion, utbildningar, kontinuerlig coaching och stöd från både ledare och kollegor. Vi erbjuder en tydlig väg att utvecklas inom företaget.
Vi erbjuder en rad olika förmåner med friskvårdsbidrag, frukost varje måndag, aktiviteter varje månad så som teambuildingar och afterworks, färsk frukt och nötter dagligen, internationella konferenser, med flera. Vi har en attraktiv lönemodell med lön på minimum 24 000 kr plus provision utan tak samt bonus.
Tjänsten är en heltidsanställning med start enligt överenskommelse. Arbetstider är vardagar mellan kl. 08.00-16.30. Vårt kontor är granne med Malmö Centralstation och har stans bästa takterrass.

En dag på ditt nya jobb

Vi letar efter en Annonskonsult för att stärka vårt säljteam ytterligare. Rollen innebär att du är motorn i organisationen där vår omsättning ligger i dina händer! Du kommer ansvara för finansiering av projekt åt våra prestigefyllda kunder, genom försäljning av annonsplatser till våra kunders business partners och leverantörer. Detta innebär att du kommer få prata med beslutsfattare inom väldigt många olika branscher. Du får ett stort ansvar för egna kunder, projekt och din försäljning.

Vem är du?

Vi söker dig med ett genuint intresse av försäljning. Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper. Du bör ha ett stort driv, engagemang och vara en självstartare. Du behöver även ha en god kommunikationsförmåga, kunna det svenska språket flytande i både tal och skrift samt arbeta professionellt och målinriktat. Du bör älska att nå resultat.

Låter detta som något du vill jobba med?

Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre din ansökan idag än imorgon.
Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Jonas Svenningsson på jov@jssverige.se eller 040-699 09 45.

 

Ansök här

 

 JS Sverige grundades 1996 och är en del av den internationella mediekoncernen JS World Media som finns representerade i 10 länder med totalt mer än 450 kollegor. Vi skapar annonsfinansierade Interaktiva Broschyrer speciellt anpassade till mottagarna.