Projektledare & Art Director

Vi söker dig som är noggrann, självgående och Adobe mästare! Du ska vara nyfiken, ansvarstagande och gilla utmaningar. Det är också viktigt att du trivs i en resultatfokuserad miljö där du arbetar mot uppsatta mål och ser merförsäljning som en naturlig del av arbetet för att skapa broschyrer som sticker ut och gör skillnad för våra kunder. Behöver vi nämna att du ska ha stort intresse för att leda projekt och är duktig på kreativa layouter? Nej, vi anade det. Så, är detta jobbet för dig? Kul, fortsätt gärna läsa!

Ditt arbete
Ditt främsta ansvar kommer vara att driva projekt framåt för att skapa Interaktiva Broschyrer. Du kommer koordinera kunder och kollegor, samt ge råd till våra broschyrkunder för att skapa merförsäljning kombinerat med att göra layouter. Arbetsuppgifter:

  • Skapa relation och intervjua kunden via telefon under designfasen av broschyren
  • Leda och koordinera Copywriter och fotograf under framtagandet av broschyren
  • Själv ansvara för layouten i broschyren
  • Presentation av den slutliga versionen av broschyren till kunden och få den godkänd för tryck
  • Sälja uppgraderingar, i form av extra sidor eller andra förädlingar, till broschyrkunden
  • Hålla deadlines, uppnå dina mål och din personliga budget

Mer om dig
Om du läser detta så antar vi att tjänsten verkar intressant och att du passar in på beskrivningen ovan. Spännande! Vi tror att du är en person som är i början av din karriär och vill utvecklas inom projektledning och grafisk design. Du behöver ha en relevant utbildning och vara expert på Photoshop, Illustrator och InDesign, så att du kan skicka högkvalitativa och felfria filer till tryckeri. Du har god kommunikationsförmåga över telefon och det faller dig naturligt att styra dialogen med kunden. Precis som vi skrev ovan så krävs det att du är ansvarstagande, då rollen innefattar att fullfölja och nå deadlines för dina projekt. Självklart har du mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetat med design av tidningar, broschyrer eller liknande, samt om du har erfarenhet av försäljning.
 

JS Sverige
JS Sverige skapar högkvalitativa Interaktiva Broschyrer som vi skräddarsyr åt andra företag, exempelvis HSB, Nestlé, Scorett, ICA och Naked Juicebar. Vi är stolta över vårt företag, med över 20 framgångsrika år på den svenska marknaden, en fantastisk produkt och med vår exceptionella personalstyrka!
 

Är det dig vi letar efter?
Du är välkommen att ansöka genom att klicka på knappen nedan. Vänligen bifoga CV, personligt brev och 2-3 arbetsprover i din ansökan.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Svenningsson på jov@jssverige.se

 

Ansök här