Tele-KAM

JS Sverige är inne i en fantastisk expansiv fas och därför är vi på jakt efter en ny kollega att förstärka vårt team ytterligare.

                                    TELE ACCOUNT MANAGER

JS Sverige letar efter en Tele-Account Manager som är van vid att arbeta med telefonförsäljning eller mötesbokningar. 

Om nedan beskrivning stämmer in på dig, tveka inte att söka!


Ditt jobb
Som Tele-Account Manager kommer din primära uppgift vara att sälja vår produkt och koncept till små och medelstora företag och därmed skapa största möjliga värde för både vår egen och våra kunders verksamhet. Din kontakt med kunden sker via telefon, där du ska presentera vårt koncept med syfte att boka ett möte, som du själv ska avhålla, även här på telefon.

Aktivitet 
Vi älskar högt tempo och drivs av att jobba mot KPIer och uppsatta mål. För att hålla sin budget så krävs 120+ samtal och ca 2 timmars samtalstid per dag. Med dig på resan har du kollegor som trivs med utmaningar och tävlingsinställning.


Engagemang
På JS är vi stolta över att få jobba tillsammans, utmana varandra och hela tiden sträva efter att leverera hög kvalité. Vi har kollegor och ledning som skapar en stabil organisation som bygger på hårt jobb och drive.


Karriär
Här får du chansen att skapa din egna karriär som antingen Teamleader eller Branschspecialist. Du kommer få möjligheten att jobba i ett internationellt medie- kommunikationsföretag med erkänd sälj- och ledarutbildning där du tjänar en absolut konkurrenskraftig hög fast lön och provision enligt din egen prestation.

 

Skicka in din ansökan och cv genom att klicka på ikonen nedan.

Låter detta som något du vill jobba med?

Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre din ansökan idag än imorgon. 
Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Jonas Svenningsson på jov@jssverige.se eller 040-699 09 45

 

 

Ansök här

 

JS Sverige grundades 1996 och är en del av den internationella mediekoncernen JS World Media som finns representerade i 10 länder med totalt mer än 450 kollegor. Vi skapar annonsfinansierade Interaktiva Broschyrer speciellt anpassade till mottagarna.