Kickstarta din karriär på JS Sverige

Fantastiska kollegor. Intressant koncept. En spännande prestationskultur och väldefinierade karriärmöjligheter. Det är den korta beskrivningen av hur det är att arbeta på JS Sverige. Vill du bli en del av vårt team?

Som annonskonsult på JS Sverige får man lära sig något nytt varje dag, och det uppskattar jag väldigt mycket. Jag kommer i kontakt med massor av olika företag, organisationer och föreningar inom alla tänkbara branscher och det är roligt att arbeta med alla, både våra befintliga, återkommande kunder och våra helt nya. Dessutom får jag hjälpa till att bygga starka relationer mellan kunderna och deras leverantörer och samarbetspartners genom vår produkt. Det är ocksa väldigt roligt att se slutresultatet och vad vårt arbete resulterar i – proffsiga brochyrer och filmer som uppskattas av alla inblandade!
Martina Grönvall Advertising Consultant
Jag har arbetat för JS Sverige i 15 år och tycker fortfarande att det är lika roligt att gå till jobbet. Många av mina kollegor har också jobbat här länge. På JS har man stora möjligheter till vidareutveckling, oavsett om man vill specialisera sig på något eller bli ledare. Jag tror att kombinationen av den resultatinriktade kulturen och den höga nivån av förtroende och lojalitet är vad som gör JS till en så attraktiv arbetsplats. Jag känner att jag är en del av JS och att JS har blivit en del av mig.
Magnus Persson Key Account Manager & Sales Manager
Det bästa med att arbeta som projektledare är att jag kan hjälpa våra kunder att nå ut med sitt budskap i rätt kanaler och till rätt målgrupp. Som en stor bonus har jag dessutom förmånen att få träffa många trevliga kunder i flera spännande branscher. Det som gör det roligt att gå till arbetet varje dag är att jag har ett gäng fina kollegor och att ingen arbetsdag är den andra lik!
Alexandra Cederström Project Leader & Copywriter

Inte bara ett jobb – utan också början på din karriär

När du börjar på JS Sverige öppnar du dörren till fantastiska karriärmöjligheter. Du får gott om verktyg för att lyckas och utvecklas med vår beprövade introduktionsprocess och våra fortlöpande utbildningssessioner och uppföljningsmöten. Och vem vet – kanske banar karriären vägen för något större som du aldrig kunnat drömma om den dagen då du började på JS Sverige.

Lediga jobb

Vi söker alltid efter nya talanger till vårt team. Titta närmare på våra lediga jobb för att se om något av dem matchar din profil.

Vi lämnar över ordet till våra fantastiska kollegor – och kanske dina framtida arbetskamrater
Klicka på videon
A meeting situation where three colleagues are looking at brochures while sitting at a table. A man is smiling while looking at a brochure on the table.

Lära känna varandra

Vi har en tydlig rekryteringsprocess, oavsett befattning. Vi vill säkerställa att vi passar bra ihop – både från din sida och från vår. Vi förbereder några frågor för att få en bättre förståelse för dina kvalifikationer och för dig som person.

Har du några frågor om rekryteringsprocessen, hur teamet arbetar tillsammans eller hur det är att jobba på JS Sverige? Ställ hur många frågor du vill. Vi står gärna till tjänst med svaren, så att vi kan lära känna varandra.

Flexibla kontorsplatser

Vissa föredrar att arbeta på kontoret, andra på distans. Vissa vill göra både och. Därför erbjuder vi denna flexibilitet för många av våra tjänster.

Attraktiva belöningsprogram

Vi belönar framgångar och engagemang. Därför får du ta del av fördelaktiga belöningsprogram och bonusar. På så vis kan du aktivt bidra till din egen framgång.

Fortlöpande karriärutveckling

Tack vare vår introduktionsprocess och fortlöpande utbildning, finns det gott om möjligheter att öka din kompetens och skapa en karriär som matchar dina ambitioner.

Vilka är vi?

Vilka är JS Sverige egentligen? Det är en bra fråga. Vi är ett marknadsförings- och medieföretag som erbjuder kommunikationspaket till ett stort utbud av branscher på olika internationella marknader. Koncept och processer är definitionen för vår kärnverksamhet. Kombinationen av tydliga företagsvärden och ett engagerat och hårt arbetande team är vår viktigaste tillgång och ligger till grund för både våra tidigare och nuvarande framgångar.

Missa inte chansen till karriärutveckling

Följ oss på LinkedIn och bli först med att få höra om jobbmöjligheter, få värdefulla karriärinsikter och en inblick i vårt företags inspirerande kultur.

Börja arbeta hos oss som …

Våra team är placerade på olika avdelningar och består av olika typer av roller. Här visas ett urval av några av de roller som är vanligast förekommande på JS Sverige.

4

Projektkonsult / Key account manager

I den här rollen gör du efterforskningar om framtida kunder och visar dem hur vi kan hjälpa dem. Du ansvarar för att boka möten, hålla i möten och sluter samarbetsavtal med kunderna.
4

Annonskonsult

I den här rollen hjälper du våra kunder att finansiera sina projekt. Du ansvarar för att bjuda in kundens leverantörer och samarbetspartners till att delta i projektet med annonser.
4

Annonsdesigner

Som annonsdesigner ansvarar du för att göra annonser som väcker nyfikenhet. Du utformar fängslande interaktiva annonser för kundens broschyr, baserat på annonsörernas varumärkes-DNA och budskap.
4

Projektledare

Som projektledare tar du projektet från idé och vidare till design och leverans. Du ansvarar för att omvandla projektet till högkvalitativt marknadsföringsmaterial – som samordnare men också genom att bidra som copywriter eller art director.
4

Videoredigerare

Som videoredigerare förmedlar du historier med bildrutor och ansvarar för att omvandla kundens berättelse till inspirerande och engagerande videomaterial.

Börja arbeta hos oss

Vi letar alltid efter nya talangfulla personer till vårt team. Tror du att du skulle passa in hos oss?

Lars H. Knudsen
Verkställande Direktör & Country Manager