A woman is standing with a tablet an swiping through an interactive brochure.

Marknadsföring på ett enkelt sätt

Vårt koncept är enkelt. Vi erbjuder väl beprövade kommunikationspaket skräddarsydda med den perfekta marknadsföringsmixen för att nå er målgrupp. Vi har ett tydligt arbetsflöde för allt. Det är strömlinjeformat och optimerat från början till slut. Detta garanterar en enkel och bekväm process – som leder till resultat!

Co-branding – finansieras av leverantörer

Det kostar inget. Det är riskfritt. Men hur? Jo, det är möjligt tack vare vår co-branding- och finansieringsmodell där marknadsföringspaketet finansieras genom annonser. Och annonsörerna väljs inte ut slumpmässigt. Det är era leverantörer och samarbetspartners som vi bjuder in att delta i projektet.

Ni får ett professionellt kommunikationsmaterial. Era samarbetspartners får ökad varumärkesexponering. Helt enkelt en bra affär – för er och era annonsörer.

3 steg till ert kommunikationspaket. Det är allt!

Precis som våra produkter erbjuds i paket, är våra processer samlade i tre tydliga steg för att se till att projektet blir lyckat – från början till slut.

1
4

Finansiering

Vi ordnar finansieringen och designar annonserna så att de överensstämmer med ert material. Allt vi behöver från er är en lista över potentiella annonsörer bland era leverantörer och samarbetspartners.
2
4

Design och leverans

Vi tar hand om allt i designfasen, inklusive fotografering och videoinspelning. Vi behöver bara få veta lite mer om er verksamhet. När vi levererar paketet hjälper vi också er med implementeringen online.
3
4

Service & support

Vi gör regelbundna uppföljningar för att säkerställa att ert kommunikationspaket är uppdaterat och uppfyller sitt syfte på ett effektivt sätt. Vi tillhandahåller även användbara tips och råd. Med andra ord finns vi tryggt med er hela vägen!

En kontakt. Flera specialister.

Det kommer bara att finnas en kontaktperson i designfasen – er projektledare. Projektledaren företräder ett dedikerat team med ett brett urval av erfarna specialister som har de färdigheter och kunskaper som krävs för att ta ert marknadsföringsmaterial till nästa nivå. Ni behöver dock bara ha kontakt med er projektledare genom hela processen.

Det gör processen smidig och effektiv för er.

Kommunicera effektivt med er målgrupp

Vi använder vår Kommunikationskompass när vi skapar kommunikationspaketet för att säkerställa att vi når er målgrupp med rätt budskap. Kompassen matchar målgruppens egenskaper med rätt kommunikations- och designstrategi för att skapa spännande material som väcker mottagarens nyfikenhet.

Början på något större

Se projektet som starten på en fantastisk resa. Från och med nu har ni alltid en engagerad kommunikationspartner inom räckhåll.

När ni startar ett projekt med oss får ni löpande support via uppföljningsmöten för att säkerställa att ert kommunikationspaket alltid är uppdaterat. Vi ger också användbara råd och tips om hur ni kan använda materialet.

När ni lyckas, har vi lyckats!

Power to your story – låt oss komma igång

Vill ni nå ut till era målgrupper med den mest effektiva mixen av innehåll och media? Ta kontakt! Vi finns här för att hjälpa er att berätta er historia.