Three colleagues are talking in a conference room. They are looking at brochures on the table.

Detta är JS Sverige

Vårt koncept är kärnan i verksamheten. Våra erbjudanden är väldefinierade och grupperade i fördelaktiga kommunikationspaket för att tillgodose era behov. Paketen baseras på co-branding och finansieras av era leverantörer och samarbetspartners, vilket bara är en av de saker som gör vårt koncept unikt.

En sak är vad vi erbjuder. En annan sak är vad som kännetecknar oss som företag och arbetsplats. Läs mer om vad som definierar oss och vad du kan förvänta dig när du samarbetar med oss eller börjar din karriär på JS Sverige.

Siffrorna berättar vår historia

JS Sverige är en del av en internationell marknadsförings- och mediekoncern – vilket stärker vår kompetens och erfarenhet. Vi låter siffrorna tala för sig själva. Så här kan ni dra nytta av ett samarbete med oss och JS World Media-gruppen:

  • Ta del av fördelarna som kommer med 30 års samlad erfarenhet
  • Få styrkan från vårt dedikerade team representerat i 9 länder
  • Dra nytta av kompetensen från vårt team med 500 skickliga medarbetare
  • Upplev fördelarna med våra kommunikationspaket, liksom 30 000 andra verksamheter gör varje år
  • Dra fördel av insikterna från över 14 900 000 onlinevisningar varje år

Håll kontakten

Följ oss på LinkedIn för att hålla kontakten. Få värdefulla insikter som hjälper dig att ta er marknadsföring till nästa nivå. Och håll dig uppdaterad om nya karriärmöjligheter.

Vi stöder FN:s globala mål – internt och externt

Vi tar de globala målen på stort allvar och jobbar aktivt för en hållbar framtid. Det gäller såväl våra interna processer och initiativ som vårt ansvar för att hjälpa kunderna att fokusera på hållbarhet.

Internt omfattar vårt hållbarhetsarbete allt från fortbildning till jämställdhet, ansvarsfull konsumtion och produktion – och allt däremellan.

Vi är medvetna om att vi inte har nått målen ännu, men vi fortsätter att jobba på att bidra till en ljusare framtid.

Din framtida arbetsplats?

Varför inte börja i vårt dedikerade team med inspirerande och talangfulla kollegor på JS Sverige? Vi hjälper talanger som är ivriga att frigöra sin fulla potential, men som också är ivriga att delta i ett ambitiöst team som lyckas tillsammans. Vi värdesätter balansen mellan strukturella processer, prestationer och laganda. Det är nyckeln till vår verksamhet. Stämmer detta överens med dina värderingar och tankar? Titta närmare på dina karriärmöjligheter.

Din karriär börjar på JS Sverige

Dina ambitioner kommer att definiera din karriär hos JS Sverige. Vi värdesätter hårt arbete och hjälper talanger att lyckas genom att erbjuda fortlöpande utbildning. Oavsett vilken position du börjar på, kommer det att finnas gott om utrymme att utvecklas och skapa en karriär som passar din förmåga och ambition.

Vi kanske har jobbet du väntat på

Ser du dig själv på ett dynamiskt och internationellt företag med stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling? Då kan JS Sverige vara platsen du letar efter. Vi erbjuder tjänster som passar många olika önskemål. Du kan antingen jobba på distans eller på ett av våra kontor, eller växla mellan båda varianterna.

Ta kontakt

Nyfiken på att få veta mer? Vi vill gärna höra ifrån dig.
Du hittar våra kontor och kontaktuppgifter här nedan.