De perfekta paketen för era mål och syften

Våra välbeprövade kommunikationspaket kombinerar rätt mix av innehåll och media för att skapa det optimala marknadsföringsmaterialet för er. Alla paket följer en effektiv process för att göra det så smidig som möjligt för er – från första samtal till slutlig leverans.

Ni använder sedan paketet för att förmedla er historia på ett fängslande och trovärdigt sätt. Och bäst av allt: det sker via co-branding och finansieras alltså av era leverantörer och samarbetspartners via annonser – vilket innebär att det inte kostar en krona för er. Scrolla nedåt för att hitta det kommunikationspaket som passar er bäst.

Kommunikationspaket med full service

Kärnan i alla våra kommunikationspaket är ett riktat innehåll för att nå mottagarna så effektivt som möjligt. Ni kan välja bland många olika paket för att hitta rätt mix av media och marknadsföringsmaterial för just ert ändamål.

ProFilm

En film, en video för sociala medier, en interaktiv broschyr och inlägg för sociala medier – allt i ett paket

Med ProFilm får ni ett kommunikationspaket som innehåller allt material ni behöver för att ta era onlineaktiviteter till nästa nivå. I det här paketet får ni en professionell film, en video för sociala medier, en interaktiv broschyr och inlägg för sociala medier.

Fokuset för ProFilm-paketet är den professionella filmen. Och det finns en stark grund till det. Film och video kan göra underverk om ni vill fånga människors uppmärksamhet, skapa förtroende och få ett budskap att fastna.

Om ni vill få er berättelse att komma till liv, är ProFilm-paketet det perfekta valet.

  • Professionell film
  • Video för sociala medier
  • Interaktiv broschyr
  • Inlägg för sociala medier

ProPaper

En interaktiv broschyr, en tryckt broschyr och inlägg för sociala medier – för att synas både online och offline

Vårt ProPaper-paket innehåller en praktisk kombination av online- och offline-material. Det ger er möjlighet att presentera företaget eller era erbjudanden på ett snyggt sätt – i både en interaktiv och en tryckt broschyr.

En broschyr fungerar perfekt för att ge ett första intryck och presentera er på bästa sätt från allra första sidan. Med fina bilder och fängslande interaktiva funktioner kommer broschyren att inspirera målgruppen att läsa vidare.

ProPaper-paketet är det perfekta valet om ni vill inspirera, informera och engagera er målgrupp.

  • Interaktiv broschyr
  • Tryckt broschyr
  • Inlägg för sociala medier

2

Gör det enkelt. Välj mellan 2 välbeprövade koncept.

30 000

Solida koncept. Vi levererar till mer än 30 000 kunder varje år.

14 900 000

Dra nytta av erfarenheten från mer än 14 900 000 onlinevisningar varje år.

Se paketen i verkligheten

Titta närmare på några av våra många lyckade referensprojekt. Låt er inspireras av hur ni kan använda kommunikationspaketen för att berätta er historia på ett attraktivt sätt – skräddarsytt för just ert varumärke och era målgrupper.

A woman is standing with a tablet an swiping through an interactive brochure.