ProPaper

Inspirera och engagera era målgrupper med det effektivaste marknadsföringsmaterialet – online och offline. Med ProPaper får ni ett välbeprövat kommunikationspaket som består av en interaktiv broschyr, en tryckt version av broschyren och inlägg för sociala medier för att sticka ut i både digitala kanaler och i fysiska sammanhang.

Interaktiva funktioner som väcker uppmärksamhet

Dra nytta av smarta interaktiva funktioner i er onlinebroschyr för att den ska sticka ut. Det perfekta sättet att framhäva ert varumärke framför konkurrenternas.

Fotogalleri

Låt läsarna bläddra genom ett inspirerande fotogalleri – direkt i er interaktiva broschyr.

Webbikon

Omdirigera läsarna till er hemsida, webbshop, kontaktsida eller annan valfri plats.

Cinemagraf

Ge liv åt era bilder genom att lägga till enkla och fängslande videoelement.

360˚ panorama

Återge hela bilden av ett rum, ett område eller en plats för att visa ett realistiskt perspektiv.

Rörlig design

Fånga er målgrupps uppmärksamhet med rörlig grafik, bilder eller text.

Snap-video

Lägg till en autentisk twist med korta, effektfulla videor av dig själv eller dina medarbetare (tillägg).

1 av 3 produkter i det här paketet

Interaktiv broschyr

Den interaktiva broschyren är så mycket mer än bara en broschyr. Den förmedlar inte bara ert budskap utan gestaltar också er historia på ett fängslande sätt med hjälp av de interaktiva funktionerna.

Människor är vana vid att läsa statiskt material. Med den interaktiva broschyren kommer er berättelse att få liv. Interaktiva element som rörlig design, fotogallerier, videoinnehåll och andra engagerande funktioner ger en unik läsupplevelse.

2 av 3 produkter i det här paketet

Tryckt broschyr

Skapa minnesvärda upplevelser för er målgrupp genom att dela ut tryckta broschyrer. Detta paket innehåller en tryckt version av er broschyr, som gör ert varumärke ännu mer uppmärksammat.

Ni kan använda den tryckta broschyren som ett utökat visitkort i receptionen, på möten, på mässor och vid alla typer av evenemang. Det är ett effektivt sätt att ge era framtida kunder, samarbetspartners, potentiella kandidater eller andra något konkret som de kan bläddra i, och uppleva ert varumärke i en helt ny miljö.

3 av 3 produkter i det här paketet

Inlägg för sociala medier

Öka närvaron online och nå era målgrupper. Effektiv distribution av ert kommunikationspaket i sociala medier gör det möjligt.

Använd professionella inlägg för sociala medier med övertygande text och visuella objekt för att lyfta era resultat i sociala medier. Ni får ett skräddarsytt paket med inlägg som är färdiga att publiceras som säkerställer att ni kan ta era aktiviteter i sociala medier till nästa nivå.

Oavsett om ni vill publicera inläggen för sociala medier själva eller om ni vill att vi ska göra det för er räkning, får ni maximal effekt av kommunikationspaketet i sociala medier.

Den perfekta mixen

Kommunikationspaketet ProPaper är den perfekta mixen av media och innehåll för exponering online och offline. Ni får ett stort urval av marknadsföringsmaterial för alla typer av ändamål.

En egen innehållshubb

Få en egen innehållshubb med MySite för allt material i ert kommunikationspaket. Detta inkluderar både onlinebroschyren och offlinebroschyren, foton och videor (om sådana förekommer). På så vis får ni tillgång till innehåll för alla plattformar.

Tidsbesparande och bekvämt

Vi har testat och finslipat processen utifrån mer än 30 000 lyckade kunduppdrag för att det ska bli så smidigt och tidseffektivt som möjligt för er – från början till slut.

Kostnadsfritt

Kommunikationspaketet finansieras av era leverantörer och samarbetspartners via co-branding och annonsering. Det innebär att produktionen inte kostar en krona för er.

Vi gör arbetet

Vi sköter allt arbete – från att ordna finansieringen till att designa annonserna och producera marknadsföringsmaterialet. Vi behöver bara få höra er historia så att vi kan sammanfatta den på ett trevligt och förtroendeingivande sätt i paketet, så att er målgrupps nyfikenhet väcks.

Enkel delning online

MailView – distribuera

Distribuera den interaktiva broschyren via företagets e-postsignaturer för maximal exponering mot kunder, framtida kunder, leverantörer och samarbetspartners.

WebView – publicera

Lägg till en direktlänk till den interaktiva broschyren på er hemsida för att inspirera och engagera era besökare.

SocialView – dela

Låt medarbetarna dela den interaktiva broschyren på sociala medier och öppna dörren för fler läsare – och framtida kunder.

WallView – presentera

Använd denna specialvy för att presentera er interaktiva broschyr på storskärm i professionella och yrkesmässiga sammanhang under konferenser, mässor och möten.

En väldefinierad och optimerad process

Vår process är strömlinjeformad i alla steg, från början till slut. Detta för att vi vill göra det så smidigt som möjligt för er att få ert marknadsföringsmaterial.

Vi ordnar finansieringen, designar materialet och levererar kommunikationspaketet. Allt vi behöver för att sätta i gång är en lista över potentiella annonsörer och att få höra er historia.

När paketet har levererats hjälper vi er med implementeringen online och ger användbara tips och råd om hur ni kan få största möjliga utdelning av ert paket. Vi är med er hela vägen för att säkerställa att processen flyter på bästa sätt!

Power to your story – låt oss komma igång

Vill ni nå ut till era målgrupper med den mest effektiva mixen av innehåll och media? Ta kontakt! Vi finns här för att hjälpa er att berätta er historia.