Two men sitting at desks across each other and talking. Viewing one of them from behind to see his screens.

Utveckla din fulla potential med rätt utbildning

Om du har höga ambitioner för ditt yrkesliv kan du känna dig trygg med att vi kommer att ge dig den utbildning du behöver för att nå din fulla potential. Med hårt arbete och engagemang kan du sätta upp höga mål för din karriär på JS Sverige. Vi kommer att stötta dig, oavsett i vilken riktning du vill utvecklas. Läs mer om dina karriärutvecklingsmöjligheter hos oss.

A woman attending a teams meeting at JS Danmark. The woman wears a headset and smiles at her colleagues.

Löpande kompetensutveckling

Våra medarbetare är en av JS Sveriges största tillgångar. De är vårt framgångsrecept, och därför har deras utveckling hög prioritet.

Vi erbjuder olika typer av utbildningar och program för att våra medarbetare ska kunna utvecklas, allt från grundlig introduktion till fortlöpande kompetensutveckling under karriären på JS Sverige.

  • Funktionell utbildning – på individ-, team- och avdelningsnivå
  • Ledarskapsutbildning
  • Attraktiva och motiverande belöningsprogram
  • Möjligheter till yrkesmässig utveckling

Möjligheten att skapa en egen karriärväg

Vi uppmuntrar utveckling. Om du har talangen och ambitionen att utvecklas, kommer vi att stötta dig hela vägen. Oavsett om du vill specialisera dig inom ett visst affärsområde eller bli chef, finns möjligheten när du ansluter till vårt team.

Oavsett vilken väg du väljer, kommer vi att guida dig i rätt riktning och hjälpa dig förverkliga dina mål.

4

Specialist

Du kan utvecklas till en specialist som hittar de bästa lösningarna för kunderna eller bli specialist inom ett visst område. I denna roll har du en beprövad meritlista och fungerar som expert, och delar med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor. Du har möjligheten att växa från High Performer och hela vägen upp till Outstanding Performer.
4

Ledare

Som alternativ kan du också växa in i en chefsroll där du sätter kollegorna först och hjälper dem att utveckla sina färdigheter. Personer som har den här rollen motiveras av att se kollegor utvecklas och prestera bättre och bättre. Vi utvecklar och rekryterar normalt våra chefer internt. Det ger möjligheten att gå från Buddy till Team Leader, Sales Manager – och kanske hela vägen upp till Country Manager.
Two men are playing football at JS Danmark while smiling and having fun.

Vill du jobba på JS Sverige?

Är du redo att starta en karriär på JS Sverige? Vi letar alltid efter duktiga nya kollegor till vårt växande team. Titta närmare på våra lediga jobb för att hitta rätt tjänst.

Hitta den perfekta rollen för dig

Det finns en mängd olika roller på JS Sverige. Allt från projektkonsult, key account manager till annonskonsult, projektledare och så vidare. Oavsett om du vill arbeta med försäljning, kommunikation eller design har vi rollen för dig.

Börja arbeta hos oss

Vi letar alltid efter nya talangfulla personer till vårt team. Tror du att du skulle passa in hos oss?

Lars H. Knudsen
Verkställande Direktör & Country Manager