ProFilm

Fånga tittarens uppmärksamhet online med högkvalitativt och proffsigt marknadsföringsmaterial. Med ProFilm får ni ett kraftfullt kommunikationspaket som består av en professionell film, en video för sociala medier, en interaktiv broschyr och inlägg för sociala medier. Detta är den perfekta mixen av innehåll för att boosta era digitala kanaler.

Spännande interaktiva funktioner som gör innehållet levande

Dra nytta av spännande, interaktiva funktioner i er onlinebroschyr för att den ska sticka ut. Detta är det perfekta sättet att skilja ert varumärke från konkurrenternas.

Fotogalleri

Låt läsarna bläddra genom ett inspirerande fotogalleri – direkt i er interaktiva broschyr.

Webbikon

Omdirigera läsarna till er hemsida, webbshop, kontaktsida eller annan valfri plats.

Cinemagraf

Ge liv åt era bilder genom att lägga till enkla och fängslande videoelement.

360˚ panorama

Återge hela bilden av ett rum, ett område eller en plats för att visa ett realistiskt perspektiv.

Rörlig design

Fånga er målgrupps uppmärksamhet med rörlig grafik, bilder eller text.

Snap-video

Lägg till en autentisk twist med korta, effektfulla videor av dig själv eller dina medarbetare (tillägg).

1 av 4 produkter i det här paketet

Professionell film

Få er verksamhet att framstå som mer personlig och autentisk. Den professionella filmen är ett fantastiskt verktyg för att hålla kvar besökarna på hemsidan eller engagera en målgrupp i andra miljöer.

Oavsett om ni vill locka fler toppkandidater till ert team, introducera era produkter eller tjänster på ett lättförståeligt sätt eller kommunicera om era hållbara initiativ, är filmen ett verktyg som maximerar budskapets effekt.

Film har en fängslande effekt som gör att mottagaren minns ert varumärke.

2 av 4 produkter i det här paketet

Video för sociala medier

Boosta era aktiviteter i sociala medier med en kort men effektiv video. En video för sociala medier kännetecknas av att den förmedlar enkla budskap, fångar tittarens uppmärksamhet i det snabba flödet och är lätt att dela – allt för att öka er varumärkesexponering.

Precis som vår professionella film innehåller videon för sociala medier element som musik, utvalda textfraser och en uppmaning att agera i form av en tydlig call to action och outro. Syftet är att skapa en scrollningsstoppande effekt i målgruppens flöde och guida dem genom er berättelse.

3 av 4 produkter i det här paketet

Interaktiv broschyr

Den interaktiva broschyren innehåller mer än en vanlig broschyr. Den får er berättelse att bli levande i en ny digital miljö tack vare de spännande interaktiva funktionerna. Fånga era läsare genom rörlig design, cinemagrafer, fotogallerier och andra interaktiva funktioner som ger materialet liv.

Säg hej då till den statiska PDF-filen. Skapa i stället en unik läsupplevelse med den interaktiva broschyren. Den uppmuntrar er målgrupp att interagera med materialet på ett helt nytt sätt.

4 av 4 produkter i det här paketet

Inlägg för sociala medier

Lyft närvaron online och nå er målgrupp med effektiv distribution av ert kommunikationspaket i sociala medier.

Ni får professionella inlägg för sociala medier med övertygande text och visuella objekt – skräddarsydda för optimala resultat i sociala medier.

Dra fördel av ett paket med inlägg som är färdiga att publiceras – enkla att publicera på egen hand eller så kan ni låta oss publicera dem för er räkning. Oavsett vad ni väljer kommer ni att maximera kommunikationspaketets effekt i sociala medier.

Ökad uppmärksamhet online

ProFilm-paketet är idealiskt för att förstärka er närvaro i digitala kanaler. Ni får ett resultatoptimerat urval av marknadsföringsmaterial som kan användas för alla möjliga ändamål – vilket bidrar till mer exponering online.

En plats för allt ert innehåll

Ni får en alldeles egen innehållshubb (MySite) där allt ert marknadsföringsmaterial samlas på ett enda ställe. Det inkluderar er film, video för sociala medier, interaktiva broschyr och allt foto- och videomaterial från fotograferingen och videoinspelningen.

Optimerat för er bekvämlighet

Vi har testat och finslipat detta paket i främst ett syfte: att skapa en effektiv och bekväm process för er – som garanterar ett bra resultat.

Kostnadsfri produktion

Konceptet är enkelt. Kommunikationspaketet finansieras genom co-branding och annonser från era leverantörer och samarbetspartners som vill delta i projektet. Det gör att materialproduktionen inte kostar en krona för er.

Låt oss hjälpa er

Efter tusentals uppdrag vet vi vad som krävs för att leda den här typen av projekt effektivt – från början till slut. Så, varför inte överlåta allt arbete till oss?

Vi tar hand om allt från finansiering till design och produktion av allt material till ert kommunikationspaket – och säkerställer att ni får ett proffsigt marknadsföringsmaterial. Ni behöver bara berätta er historia för oss, så förmedlar vi ert budskap i ett värdeskapande och fängslande paket.

Enkel delning online

E-post

Ni kan få maximal exponering av er verksamhet genom att dela er interaktiva broschyr via e-postsignaturer till kunder, leverantörer, samarbetspartners och framtida kunder.

Hemsida

Lägg till fängslande element på hemsidan i form av filmen och den interaktiva broschyren för att hålla kvar besökarna på hemsidan längre tid.

Sociala medier

Dela den slagkraftiga videon för sociala medier och den interaktiva broschyren på sociala medier för att skapa ökad varumärkesmedvetenhet, generera leads och öka trafiken till hemsidan.

Presentationer

Gör en snygg presentation av er film eller interaktiva broschyr på storskärm – perfekt för konferenser och mässor.

A man and a woman flipping through a brochure while looking at each other and talking.

En effektiv upplevelse – från början till slut

Allt är strömlinjeformat och optimerat, med syftet att göra det enkelt och smidigt för er.

Vi har väldefinierade steg för allt, inklusive finansiering, design och leverans, vilket gör att arbetet hamnar på vårt bord och inte på ert. Vi behöver bara en lista över potentiella annonsörer och en intervju med er för att ta reda på vilket budskap ni vill förmedla i ert material. Sedan tar vi hand om resten.

Vi erbjuder kontinuerlig service och support och hjälper er med implementeringen online. Ni får också användbara råd och tips på hur ni får ut mesta möjliga av ert kommunikationspaket.

Power to your story – låt oss komma igång

Vill ni nå ut till era målgrupper med den mest effektiva mixen av innehåll och media? Ta kontakt! Vi finns här för att hjälpa er att berätta er historia.